Wie zijn wij?

Op onze parochies wordt de vormselwerking door een hele ploeg mensen gedragen:

KERNTEAM
De vormselkern is de stuurgroep van deze vormselwerking. Deze groep coördineert de voorbereiding, is verantwoordelijk voor de groepsactiviteiten (en het weekend), de communicatie, het financieel beheer, onze sociale media, de website en werkt de vormselviering uit.

PAROCHIE

Het parochieteam ondersteunt vanuit de pastorale eenheid Galilea Bredene-Vuurtoren de vormselwerking en is bereikbaar op de parochiaal secretariaten op De Caproen (Sas) en in de Oude Pastorie (Dorp).

TOCHTGENOTEN

De tochtgenoten, zijn een groep jongeren en volwassenen die gedurende het vormseljaar met de vormelingen op stap gaan. Ze helpen bij vormselactiviteiten en gaan mee op vormselweekend.  Maar het belangrijkste van al is dat ze een beetje je persoonlijke begeleiders worden tijdens het jaar. Ze hebben oog voor de emoties en de gevoeligheden binnen de groep en ze proberen attent te zijn. Ze zullen dit jaar regelmatig met jullie in contact staan en zijn ook naast de voorbereidingsmomenten bereikbaar voor een vraag, een babbel of een luisterend oor.

MEDEWERKERS

Naast onze tochtgenoten hebben we ook nog een groep mensen die altijd klaar staan om een handje te helpen. Heb je zin om (als ouder) mee te werken op één of andere manier… laat het ons dan weten. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

 

ONS TEAM

 

KENZIE
Kernteam – Coördinatie 0479 83 13 15 Contacteer Kenzie
KEVIN
Kernteam – Coördinatie 0478 16 82 21 Contacteer Kevin
STEFANIE
Kernteam – Coördinatie
/
Contacteer Stefanie
JOHAN
Parochie-assistent
0499 43 43 64
Contacteer Johan
NIKOLAAS
Medepastoor
0494 12 42 46
Contacteer Nikolaas

 

 

 

 

 

 

DYLAN
Tochtgenoot
ELKE
Tochtgenoot
JANA
Medewerker
KATE
Tochtgenoot
LESLIE
Tochtgenoot
MANUELA
Medewerker
NICKY
Medewerker
STIJN
Tochtgenoot