Ruach

Ruach is een muziek- en theatergroep die zinvolle, (christelijke) thema’s durft brengen in een verrassend kleedje voor een ruim publiek. Met Ruach gaan we een creatieve uitdaging aan. We zoeken talenten bij jongeren: muzikanten, dansers, acteurs, circusartiesten, … om mee te werken aan theaterprojecten.

Ruach werkt momenteel aan een zanggroep & een dansgroep. De zanggroep repeteert op zondagvoormiddag vanaf 10u00 tot 11u30. Zij zingen hedendaagse en populaire songs maar werken ook mee aan projecten zoals de Duynewake, de vormselwerking en zelfs de eerste communie. De dansgroep werkt aan enkele dansvoorstellingen en repeteert ook op zondagvoormiddag telkens van 11u30 tot 13u30.

Wil je graag meedoen? Spring dan gerust eens binnen op zondagvoormiddag in Jeugdhuis Sjarelkot tijdens één van onze repetities of vraag meer info aan je tochtgenoten.

WIJ ZOEKEN JOU!

Ruach vindt het erg fijn als we elk jaar wat vormelingen aan onze groep kunnen toevoegen. Het is tenslotte leuker als enkele vormelingen met ons meezingen tijdens de vormselviering. Ook zijn we nog op zoek naar enkele vormelingen die graag mee het podium willen opklimmen tijdens ‘Move It!’, een muzikale avond met zang, dans en toneel. Laat dus vlug van je horen als je wil meewerken!

Move It!